Swedish Albanian Arabic Bulgarian Croatian Czech Dutch English Estonian French German Greek Persian Polish Romanian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish

Nu är vi äntligen framme i Spanien!

Dag 1: Nu är vi äntligen framme i Spanien! När vi anlände möttes vi av regn och lika så på morgonen när vi vaknade. Men när vi tog tåget mot Tarragona möttes vi av solen, vilket vi tyckte var underbart!

Väl i Tarragona fick vi möjligheten att träffa på några 8or på en skola. Vi presenterade Sverige och vår skola på de olika sätten vi förberett oss på. Barnen uppskattade tidningen med namnet 'Älgen', som vi skrivit ihop och var väldigt intresserade över hur vi bodde i Sverige. Därefter berättade de om sin stad och vi fick bland annat lära oss att det varje år anordnas en festival i september månad - Santa Tecla.

Därefter blev vi guidade av Carmen och Linnea Mathieu och fick se den kända "balkongen" där sägnen säger att om man önskar sig något och tar i staketet så slår önskan in. Självklart stod vi där och provade på lyckan! I Tarragona finns det en gladiatorarena som finns kvar sen romarimperiet, dock så vi de bara uppe ifrån då det kostade att gå in. Tarragona är en mycket vacker stad och vi rekommenderar starkt att ni åket hit!

Läs mer om utbyte Spanien->>

Nu är vi äntligen framme i Spanien!

Nu är vi äntligen framme i Spanien!

Nu är vi äntligen framme i Spanien!

PW Social