Joel Mbala höll fredagen den 18 november ett föredrag för elever på PW

Joel Mbala höll fredagen den 18 november ett föredrag för ett flertal klasser på Prins Wilhelmgymnasiet.

Joel började sin utbildning i Sverige på PW-gymnasiets dåvarande språkintroduktion och gick sedan vidare till naturvetenskapsprogrammet. Efter studenten valde han att studera vid Linköpings universitet där han under de senaste två åren fördjupat sig i medicinsk biologi.

Joel talade bland annat om vikten av att ta eget ansvar och om att man måste ha ambition samt känna sig motiverad. ”Kämpa och ge inte upp!”, uppmanade han. Föredraget var mycket uppskattat och efteråt ställde PW:s elever en hel del frågor vilka Joel mer än gärna besvarade.

Vi tackar Joel för att han ville komma hit och gläds åt att han tar sin kandidatexamen i medicinsk biologi till sommaren!