Tvåorna kickar igång gymnasiearbetet

Sista veckan har alla i årskurs två på PW kickat igång sitt examensarbete, det sk Gymnasiearbetet, inför trean.

Linnéa från Ungt Företagande kom och inspirerade. Idéerna hos eleverna flödade. Någon vill jobba med ett miljöprojekt och skall besöka regnskogen på La Gomera, en annan skall anordna en temadag på kvinnodagen, någon ytterligare åker till Somalia och gör en film om föräldralösa barn, en kille åker till fotbolls-EM nu för att intervjua bla Lagerbäck och sedan forska om fotbollens betydelse för social gemenskap i samhället mm. Vi har en spännande höst framför oss! Glöm inte att följa detta.