Elva elever som åker till Spanien i år!

Elva elever åker till Spanien i år. Eleverna har fått bidrag och själva organiserat det kulturella evenemanget Spanskaftonen för att finansiera en del av sin resa.

De åker fredagen den 22 maj och är på studiebesök i Barcelona och Tarragona t.o.m. onsdagen den 27 maj. I Tarragona kommer de att besöka skolan Sagrado Corazón där de kommer att få träffa sina spansktalande vänner med vilka de redan har haft kontakt med via mail och facebook. Därefter kommer de att besöka två andra skolor i Barcelona bla. Skolan Olympia Languages och Internationella skolan som vi lyckats få kontakt med.

Eleverna kommer att få delta i undervisningen på dessa skolor. Givetvis kommer de att få besöka några kända platser också så som: Sagrada familia, Museo Picasso, Muntjuic Fontänen, Camp Nou med mer.

Se rapporten om evenemanget Spanskaftonen! ->>
Med vänlig hälsning/Ansvariga lärare: Lillemor Johansson och Carmen Castilla.