GrupparbeteSkulle det vara OK att bara äta kött två gånger i veckan? Vilket ger störst effekt, att bygga fler cykelbanor eller att släcka lampan när man går hemifrån? Vad är egentligen viktigast för att man ska må bra här i livet? Hälsan? Familjen? Sex? Shopping?

Och hur ser framtiden ut? Kommer vi leva i städer, byggda på flytande öar i havet och ha fisk och alger som huvudsaklig föda?

Detta var några av alla de frågor som eleverna från SA2 ställdes inför när du besökte utställningen Framtidslandet på Arbetets museum i Norrköping. En interaktiv utställning som både engagerade och satte igång tankar hos både elever och lärare.

IntroduktionCykel

Grupparbete