Elever på Prins Wilhelmgymnasiet i Flen berättar om sina studieval Filmen togs fram av Regionförbundet Sörmland till konferensen Omvärld-Skola som hölls i Eskilstuna den 6 mars 2013.

Elever på Prins Wilhelmgymnasiet i Flen berättar om sina studieval:

Se filmen->>

Regionförbundet Sörmland är ett samarbetsorgan som främjar utvecklingen i länet. Vi är en gemensam medlemsorganisation för regionala frågor, ägd av landstinget i Sörmland och de nio kommunerna Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker.

Regionförbundet Sörmland arbetar för sina medlemmar i frågor kring infrastruktur och transporter, näringsliv och entreprenörskap samt utbildning och kompetensförsörjning.

Mer information om Regionförbundet Sörmland och vad vi arbetar med hittar du på www.region.sormland.se ->>