Marklyft

Vi på Prins Wilhelm vill att våra elever mår bra. Att röra på sig är en del i detta.

Genom åren har idrottskurserna samarbetat med lokala föreningar. Friskis & Svettis är en av dem och de dyker upp här och där på lektionerna för att köra diverse pass med eleverna, som t ex dans. I fredags var det dags för tvåornas tjejer att jobba på sin styrka. I 75 minuter körde de Skivstång Intervall & kämpade stenhårt. Under passet var det mycket skratt och dagarna efter var det många ömma rumpor.

Man vet aldrig vilka utmaningar som väntar under vår skolas varierade idrottslektioner..

Uppvarmning

KonditionUtfall