Diplomutdelning för Litauenprojektet Kladdkaka och diplomutdelning ramade in den officiella avslutningen för de elever som deltog i årets utbyte med en gymnasieskola Litauen.

Projektet, som genomfördes med bidrag från Nordplus, hade ett speciellt fokus på företagande länderna emellan, och eleverna deltog med egna produkter vid mässor i respektive land.

Lika viktigt var dock att lära känna respektive lands historia, kultur och utvecklingsmöjligheter och en del i projektet var att framställa en gemensam kokbok med både svenska och litauiska maträtter.

Inskickat av: Lillemor Johansson