Gruppen kommer från gymnasieskolan MSŠ Nordbat som vi har haft elevutbyte med varje år sedan 2006. (Klicka för större bild!)INTERNATIONELLT UTBYTE MED VAREŠ/BOSNIEN

17-24 november hade skolan besök av en grupp från Flens bosniska vänort Vareš.

Gruppen kommer från gymnasieskolan MSŠ Nordbat som vi har haft elevutbyte med varje år sedan 2006. Tre bosniska elever kom hit tillsammans med sin engelsklärare för att lära känna tre elever från vår skola och i vår åker våra elever dit.

Utbytet innebär, förutom att eleverna tränar sin engelska, att eleverna lär känna kulturen i de båda länderna genom att ta del av varandras vardag och besöka olika platser där man lär känna ländernas samhälle, historia och kultur.

Utöver att vara i skolan så hann våra gästelever och värdelever med bl.a mottagande i stadshuset, sightseeing i Flens kommun och en heldag i Stockholm. Dessutom blev det tillfälle att spela bowling och att det var första gången för våra gäster märktes inte alls för Merim vann överlägset - vilken talang :)

Läs mer om Utbytet med Vareš och gymnasieskolan MSŠ Nordbat 2 ->>